MI SMO KOMPLETNA USLUGA

 

O NAMA 

GRAND GROUP DOO 

 

Kompanija Grand Group doo je osnovana 2003 godine, kao firma koja se bavi uslužnim delatnostima za pravna lica. Sve vrste usluga koje prate jednu organizaciju, Grand Group nudi u svom programu.

Osnovne delatnosti se posle određenog broja godina izdvajaju u nekoliko pravaca – Restoranske usluge za pravna lica (menza) i fizička lica, Prevoz radnika na posao za pravna lica, Sakupljanje sekundarnih sirovina i reciklaža i Gradjevinski radovi u niskogradnji (iskopi, izrada platoa, parkinga itd).

Prisutni smo na teritoriji koja obuhvata skoro celu Vojvodinu.

Vizija nam je da u saradnji sa svim našim partnerima ostvarimo dugoročnu saradnju na obostrano zadovoljstvo, bez obzira o kojoj grani usluga se radi. Sve svoje procese podređujemo partnerima, i servis je ono što garantujemo, a u koji spada ne samo cena, već brzina, kvalitet, i na kraju stabilnost usluge.

Rukovodstvo kompanije radi konstantno na povećanju vrednosti kako za zaposlene u kompanija, tako i svih svojih partnera. Primenom fleksibilnosti, noviteta i podređivanju potrebama svakog partnera, želimo da postignemo vrhunske rezultate u ispunjavanju ciljeva kako naše kompanije tako i naših partnera.

Za nas svaki izazov ima rešenje. Naš slogan je Imperija usluga, što je bazirano na konstatnom traženju rešenja svakog problema naših klijenata, i kustomizaciji rešenja u skladu sa specifikom klijenta.

Gledajući u budućnost pokušavamo da pomognemo da se ostvari vizija održive ekonomije i da se velika količina sekundarnih sirovina vrati u proces proizvodnje, štiteći prirodne resurse, i planetu za buduća pokolenja.