MI SMO KOMPLETNA USLUGA

O NAMA

GRAND GROUP DOO 

O NAMA

Kompanija Grand Group doo je osnovana 2003 godine, kao firma koja se bavi uslužnim delatnostima za pravna lica. Sve vrste usluga koje prate jednu organizaciju, Grand Group nudi u svom programu.

Osnovne delatnosti se posle određenog broja godina izdvajaju u nekoliko pravaca – Restoranske usluge za pravna lica (menza) i fizička lica, Prevoz radnika na posao za pravna lica, Sakupljanje sekundarnih sirovina i reciklaža i Gradjevinski radovi u niskogradnji (iskopi, izrada platoa, parkinga itd).

Prisutni smo na teritoriji koja obuhvata skoro celu Vojvodinu.

Vizija nam je da u saradnji sa svim našim partnerima ostvarimo dugoročnu saradnju na obostrano zadovoljstvo, bez obzira o kojoj grani usluga se radi. Sve svoje procese podređujemo partnerima, i servis je ono što garantujemo, a u koji spada ne samo cena, već brzina, kvalitet, i na kraju stabilnost usluge.

Rukovodstvo kompanije radi konstantno na povećanju vrednosti kako za zaposlene u kompanija, tako i svih svojih partnera. Primenom fleksibilnosti, noviteta i podređivanju potrebama svakog partnera, želimo da postignemo vrhunske rezultate u ispunjavanju ciljeva kako naše kompanije tako i naših partnera.

Za nas svaki izazov ima rešenje. Naš slogan je Imperija usluga, što je bazirano na konstatnom traženju rešenja svakog problema naših klijenata, i kustomizaciji rešenja u skladu sa specifikom klijenta.

Gledajući u budućnost pokušavamo da pomognemo da se ostvari vizija održive ekonomije i da se velika količina sekundarnih sirovina vrati u proces proizvodnje, štiteći prirodne resurse, i planetu za buduća pokolenja.