Transport putnika i robe

 

„ Grand Group doo „  ima više radnih delatnosti ,a jedna od njih je i prevoz putnika autobusima,kao i transport  robe i tereta.

U našem voznom parku ,posedujemo 6  autobusa,koji prevoze putnike gradskom i prigradskom linijom na teritoriji Opštine Bačka Palanka.

Sa zadovoljstvom možemo reći da o uspešnom poslovanju naše firme najbolje govori veliki broj zadovoljnih klijenata koji su pronašli svoje razloge da postanu i ostanu naši dugogodišnji partneri.

Za usluge prevoza robe i tereta,posedujemo 4 kamiona,3 kamiona sa prikolicom ,i jedan solo kamion ,nosivosti od 6,8t do 22t.Transport obavljamo na teritoriji Srbije,kao i susednim zemljama : Bosna i Hercegovina,Crna Gora i Hrvatska.

Naš tim čini nekoliko profesionalnih vozača sa višegodišnjim iskustvom koji poseduju sve potrebne licence i ADR sertifikate. Svaki povereni zadatak obavljaju odgovorno,sigurno,brzo i pouzdano.

Sve naše delatnosti usmeravamo samog početka ka jednom cilju-  ZADOVOLJNI KLIJENTI. Nastojimo da izađemo u susret svim vašim zahtevima , pružajući vam najkvalitetniju uslugu.

Ako imate bilo kakvih potreba za ovim vidom usluga,na pravom ste mestu.

OPRAVDAĆEMO VAŠE UKAZANO POVERENJE !!!